Binnenspeeltuin zones

MINI FUNHOUSE - leeftijd 0 - 4 jaar

Deze speelkooi is gemaakt op maat van de allerkleinsten met daarin: een ballenbad, open glijbanen, gesloten glijbaan, carwash rollen, kruiptunnel en verschillende hindernissen. Er zijn ook diverse zachte elementen waar ze constructies kunnen mee bouwen. Mama of papa's kunnen direct plaatsnemen naast hun peuter of gaan mee op ontdekking.


TRAMPOLINES

Er zijn 3 trampolines aanwezig voor de beentjes eens goed te trainen, trampolines waar iedereen kan jumpen zo hoog hij wil.


GROOT FUNHOUSE - leeftijd 4 - 12 jaar

Er zijn verschillende glijbanen waaronder 2 grote spiraalglijbanen, 4 regenboogglijbanen. Om het avontuur compleet te maken zijn er 2 hangbruggen, kruipbuizen en verschillende hindernissen verspreid over de hele constructie. Het funhouse zit vol obstakels die de kinderen moeten overwinnen.

Sommige hindernissen zijn gemakkelijk te nemen, andere zijn uitdagender, maar ze motiveren allemaal de kinderen om te bewegen en hun capaciteiten te ontwikkelen.De combinatie van de verschillende klimmogelijkheden zorgen ervoor dat de kinderen op een attractieve manier doorheen het funhouse kunnen bewegen.


RODELBAAN

De rodelbaan is de coolste attractie van de binnenspeeltuin. Het principe is simpel: het kind stapt op een hoogte van 2 meter in een sleetje om daarna met een rotvaart naar beneden te glijden om een kleine 14 meter verder tot stilstand te komen.


BLOKKENZONE   NIEUW !!

Dit is een zone met zachte vloermatten waar de kinderen allerlei constructies kunnen maken met grote kindvriendelijke legoblokken.